Pop- & rockkören är för vuxna från 16 år och uppåt (ingen övre åldersgräns). Vi sjunger pop- & rocklåtar i 4-stämmiga arrangemang för sopran, alt, tenor & bas, som är specialskrivna för Pop- & rockkören. Varje termin har ett specifikt tema och temat för hösten 2017 är Back to the 80's.

Det är inga antagningsprov för att komma med i kören, men du bör tycka om att sjunga och gilla utmaningar! Vi använder inga noter, utan lär oss allt på gehör, dvs genom att lyssna - både på övningar men också genom en blogg där alla låtar finns att lyssna på - varje stämma var för sig men även hur körarrangemangen låter i sin helhet. Alla medlemmar förväntas att träna på sina stämmor mellan övningstillfällena. Vi avslutar varje termin med en konsert!

Fokus i kören är på glädje, gemenskap och att få utvecklas tillsammans! 

Pop- & rockkören startades i Falun hösten 2012 av Anna Palmér, som är uppvuxen i Aneby. Anna har utvecklat konceptet under fem år och hon är även den som arrangerar alla låtar och spelar in alla stämmor.  Idag finns två Pop- & rockkörer i Falun med totalt 280 medlemmar som varje år ger minst fyra konserter för över 2000konsertbesökare. I Jönköping är Lina Häger körledare. 

 

Läs mer på: popochrockkoren.se

Anmäl dig till höstens kör här: Anmälningsformulär

 

 
 
Rum 6 lina vid skribord.jpg